Ταβερνάκια και μεζεδοπωλεία με τζάκι στην Αθήνα

fanimeze tzaki 2

Το κρύο θέλει καλοπέραση, και τα ταβερνάκια της Αθήνας ανάβουν τα τζάκια τους και μας περιμένουν για μεζεδάκια και χουχούλιασμα.

Κλείσε το τραπέζι πλάι στο τζάκι σε ένα από τα παρακάτω αθηναϊκά μεζεδοπωλεία και ταβερνάκια, βάλε τσιπουράκι στα ποτήρια και θα ξεχάσεις ότι δεν σου πολυαρέσει ο χειμώνας.

...

Φάνη Μεζέ
Ασπασίας 91, Χολαργός, τηλ.: 210 6511124

Τα ζεστά χρώματα στους τοίχους αυτού του γλυκύτατου μεζεδοπωλείου στον Χολαργό ζεσταίνονται ακόμα περισσότερο από τη μεγάλη φωτιά που κριτσανίζει κάθε βράδυ στο τζάκι. Φιλόξενο και παρεΐστικο, με παλιά λαϊκά και έντεχνα στα ηχεία, και ένα προσφάτως ανανεωμένο μενού που καλύπτει όλα τα γούστα: Παραδοσιακούς και μοντέρνους, φανατικούς κρεατοφάγους και εναλλακτικούς βίγκαν. Μην χάσετε σε καμία περίπτωση τους τραγανούς γίγαντες στο τηγάνι, το κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι, το best seller που λέγεται κεφτεδάκια σαγανάκι με ούζο, ντομάτα και φέτα, το ταλαγάνι στη σχάρα που σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας και τις τραγανιστές τηγανιτές πατάτες. Ο λογαριασμός στο τέλος κυμαίνεται στα 15€ το άτομο, με κρασί.

...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο in2life.gr