Ειπαν για μας

Πέντε αυλές και… αυλές για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στα Βόρεια

avli trapezia 1

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή 25/5 καθώς, έπειτα από δύο μήνες και παραπάνω, ανοίγουν και πάλι τα καφέ, τα εστιατόρια, τα μπαρ κ.λπ.

Οι αιτίες γνωστές και βεβαίως δεν έχουν λείψει οι λόγοι προφύλαξης (δικής μας) και προστασίας (των άλλων): αυτή τη φορά, το «αραία-αραία» δεν είναι για να φαινόμαστε «καμιά… σαρανταρέα», αλλά για να απολαύσουμε τις τελευταίες βραδιές της άνοιξης με την υπευθυνότητα που επιβάλλει η συγκυρία της πανδημίας και για να υποδεχτούμε όμορφα και ασφαλώς το καλοκαίρι.

Όλα τα καταστήματα έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα που έχουν υποδειχθεί από τις αρχές (γι’ αυτό και οι φωτογραφίες του άρθρου δεν είναι ενδεικτικές) -εμείς ας ξανα-οπλιστούμε με καλή διάθεση, με λίγη υπομονή παραπάνω και ας επιλέξουμε τις πρώτες μας βόλτες στα Βόρεια.

...

«Φάνη Μεζέ»

Πρώτη στάση στον Χολαργό και στο «Φάνη Μεζέ». Η παλιά μονοκατοικία της γιαγιάς έχει γίνει ένα γλυκύτατο εστιατόριο. Ο δρόμος ήσυχος (πίσω από την εκκλησία της Φανερωμένης), η αυλή με πολύ χώρο και πράσινο και το φαγητό… εγγύηση, με επιλογές για κάθε διάθεση και γούστο. Και επειδή μιλάμε για καλοκαίρι, να σημειώσουμε το εξαιρετικό κρασί και τις ωραίες επιλογές από μπίρες και ούζο-τσίπουρο.

(Ασπασίας 91, Χολαργός/τηλ. 210 6511124)

...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο enypografa.gr

πεινάσατε; κάντε την κράτησή σας τώρα

Οι κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά :-)

   210 65 11 124      6947 90 13 15 

Σχετικά με το φάνηΜΕΖΕ

Η μικρή μονοκατοικία της γιαγιάς, με την γλυκύτατη αυλίτσα με τα γιασεμιά στον φράχτη και τα ψηφιδωτά στο πάτωμα, μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό και παρεΐστικο μεζεδοποτοπωλείο, πολύ κοντά στο μετρό του Χολαργού.

ώρες λειτουργίας

Τρίτη - Σάββατο:
16:00 - 24:00
Κυριακή:
12:00 - 18:00
Δευτέρα:
Κλειστά

επικοινωνία

Θα μας βρείτε στην
Ασπασίας 91
15561, Χολαργός
Για κρατήσεις:
210 6511124
6947 901315
Email:
info@fanimeze.gr

Ζεστό και παρεΐστικο, διακοσμημένο με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες, το μεζεδοπωλείο μας, σερβίρει λαχταριστά μεζεδάκια, πειραγμένα και μη ;-)

Ο γάτος δέχεται και κάρτες


ελάτε να γίνουμε φίλοι!