Ειπαν για μας

Τα ουζάκια της Μεγάλης Παρασκευής

Τα ουζάκια της Μεγάλης Παρασκευής

Την πρώτη νύχτα του πενθημέρου των γιορτών, μετά την περιφορά του Επιταφίου, οι νηστίσιμοι μεζέδες με την παρέα επιβάλλονται. Καλώς ή κακώς, κάποιες αργίες έχουν συνδυαστεί με έξοδο. Με την κατάνυξη που αρμόζει στη μέρα, αλλά και με τους απαραίτητους νηστίσιμους μεζέδες, λίγο πριν τη λήξη της νηστείας, αράζουμε σε αθηναϊκά μεζεδοπωλεία για να κλείσουμε νόστιμα την εβδομάδα των Παθών.

...

Φάνη Μεζέ
Ασπασίας 91, Χολαργός

Στο νέο μεζεδοπωλείο του Χολαργού, σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, εγκαινιάζουμε την ωραιότατη αυλίτσα του και δοκιμάζουμε φοβερά αχνιστά μύδια, γαρίδες στη σχάρα, εξαιρετικό χταποδάκι και άλλους ωραίους θαλασσινούς μεζέδες – ή και ωραιότατα φαλάφελ, αν νηστεύετε αλλά προτιμάτε τους στεριανούς μεζέδες από αυτούς της θάλασσας. Μαζί με ουζάκι από τη Μυτιλήνη, ο λογαριασμός κυμαίνεται στα 12-15€ το άτομο.

...

διαβάστε όλο το άρθρο στο in2life.gr

πεινάσατε; κάντε την κράτησή σας τώρα

Οι κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά :-)

   210 65 11 124      6947 90 13 15 

Σχετικά με το φάνηΜΕΖΕ

Η μικρή μονοκατοικία της γιαγιάς, με την γλυκύτατη αυλίτσα με τα γιασεμιά στον φράχτη και τα ψηφιδωτά στο πάτωμα, μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό και παρεΐστικο μεζεδοποτοπωλείο, πολύ κοντά στο μετρό του Χολαργού.

ώρες λειτουργίας

Τρίτη - Σάββατο:
16:00 - 24:00
Κυριακή:
12:00 - 18:00
Δευτέρα:
Κλειστά

επικοινωνία

Θα μας βρείτε στην
Ασπασίας 91
15561, Χολαργός
Για κρατήσεις:
210 6511124
6947 901315
Email:
info@fanimeze.gr

Ζεστό και παρεΐστικο, διακοσμημένο με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες, το μεζεδοπωλείο μας, σερβίρει λαχταριστά μεζεδάκια, πειραγμένα και μη ;-)

Ο γάτος δέχεται και κάρτες


ελάτε να γίνουμε φίλοι!